Koret

Koret starter øveaftener igen den 1. september 2020 efter næsten et halvt års pause pga. COVID-19. Der er fastlagt særlige retningslinjer mht. afstand mv.

Kulturrøddernes Kor er et blandet kor i Viborg området. Vores repertoire er bredt og omfatter rytmisk musik, større korværker og årstidens sange.

Om koret  -  Billeder  -  Arrangementer/koncerter 2020

Koret afholdt koncert 10. marts 2020 i Rødding Kirke med opførelsen af korværket MISSA ROTNA af Bent Peder Holbech som optakt til Viborg Internationale Kirkemusikfestival. Resten af festivalen blev efterfølgende aflyst i lighed med andre arrangementer i forbindelse med COVID-19 (Coronavirus).

Der medvirkede to solister fra koret, Helle Risvig Skov (sopran) og Poul Engholm (baryton), akkompagneret af Karin Antonsen på klaver og Peder Toftgaard på bas. Dirigent var Grethe Kvistgaard. Værket har 5 satser: Kyrie, Gloria, Credo, Sanctus og Agnus Dei. Teksterne er taget fra den latinske messe, men musikalsk ligger værket op ad jazz/rock-traditionen. Musikken er iørefaldende og en forfriskende anderledes måde at formidle de gamle latinske tekster.

HØR OPTAGELSEN AF MISSA ROTNA

Nedenfor fotos af koret november 2019. Klik på et billede for at zoome

Litteraturrødderne

Litteraturrødderne holder pause indtil videre som følge af COVID-19.

Næste bog er "Hvor flodkrebsene synger" af Delia Owens.

Billedmagerne

Billedmagerne leger med sumiakvarel. Tusch og akvarel. Måske bidrag til næste udstilling, som har arbejdstitlen "Mellemrum" - midt september 2020.

Tip: Klik på et billede for at zoome

Her er glimt fra Billedmagernes udstilling i Pakhuset, Viborg den 16-17-18. november 2018.

Tip: Klik på et billede for at zoome

Billedmagerne: Birte Claudell, Sine Claudell, Maja Dürr Berg, Lene Ovesen, Anne Rasmussen (Pakhuset novembert 2016)