Koret

Kulturrøddernes Kor er et blandet kor i Viborg området. Vores repertoire er bredt og omfatter rytmisk musik, større korværker og årstidens sange. Se nærmere her: Koret

Korets næste store koncert er den 10. marts 2020 kl. 19 i Rødding Kirke med opførelsen af korværket MISSA ROTNA af Bent Peder Holbech som optakt til Viborg Internationale Kirkemusikfestival. https://viborgfestival.dk/

Der medvirker to solister fra koret, Helle Risvig Skov (sopran) og Poul Engholm (baryton), og der akkompagneres af Karin Antonsen på klaver og Peder Toftgaard på bas. Dirigent er Grethe Kvistgaard.

Værket har 5 satser: Kyrie, Gloria, Credo, Sanctus og Agnus Dei. Teksterne er taget fra den latinske messe, men musikalsk ligger værket op ad jazz/rock-traditionen. Musikken er iørefaldende og en forfriskende anderledes måde at formidle de gamle latinske tekster.

Se i øvrigt ARRANGEMENTER & KONCERTER: 2020

Til korsiden

Billeder af koret:  Galleri

Fotos af koret november 2019:

TIP : Klik på hvert enkelt billede for at zoome!

Billeder af koret findes her:  Galleri

Litteraturrødderne

Vi nød at læse denne dejlige bog fra en mesterlig skribent. Eventyragtig, man oplever den lidt udefra. Sproget er godt og underfundigt og giver personbeskrivelser med små virkemidler. Sælsom og gribende. Spændende; man kender næsten slutningen fra start, og så slet ikke alligevel… Som nævnt i bogens efterskrift er dens rammefortælling Steinbecks univers i Mus og Mænd. Dette burde nok have været nævnt i et forord i stedet, så nogen af os ikke havde nået at irriteres over, at den ligger så tæt på.

Næste bog er "Hvor flodkrebsene synger" af Delia Owens.

TIP: Klik på hvert enkelt billede, herefter kan du zoome.

Billedmagerne

Billedmagerne leger med sumiakvarel. Tusch og akvarel. Måske bidrag til næste udstilling, som har arbejdstitlen "Mellemrum" - midt september 2020.

Tip: Klik på et billede, herefter kan du zoome ind.

Her er glimt fra Billedmagernes udstilling i Pakhuset, Viborg den 16-17-18. november 2018.

TIP: Klik på hvert enkelt billede, hvorefter der kan zoomes.

Billedmagerne: Birte Claudell, Sine Claudell, Maja Dürr Berg, Lene Ovesen, Anne Rasmussen (Pakhuset novembert 2016)